Wij zijn uw kerkelijk bureau op afstand
Partners

Onze partners

Het ondersteunen van gemeenschappen in sterke, veerkrachtige en bloeiende gemeenschappen is onze missie! We doen dat niet alleen. Samen met onze partners werken we aan het realiseren van onze missie.

Onze partners
Kerk Raad logo RGB hoofdlogo

Kerk&Raad

Kerk&Raad is een kerkelijk organisatieadviesbureau.

In alle aandachtsgebieden van een kerkenraad kan Kerk&Raad ondersteunen. Bijvoorbeeld rondom het samengaan van gemeenten, de verkoop of herbestemming van een kerkgebouw, bij beleidsvragen of bij de relatie kerkenraad/predikant.

Kerk&Raad is een zuster-onderneming van Kerk&cetera.

Stout&Boele.jpg

Stout & Boele Consultancy

Wij werken samen met Stout&Boele consultancy voor kerken voor financiële aspecten.

Ewald Stout en Heidi Boele zijn gespecialiseerd in het ondersteunen en adviseren van gemeenten in het totaalpakket van de kerkelijke (financiële) administratie.

Met de samenwerking van Kerk&cetera en Stout&Boele komt onze ervaring samen en kunnen we gemeente nog beter van dienst zijn.

Donkey Mobile

Donkey Mobile

Alles wat we belangrijk vinden heeft een plek op onze smartphone. Onze sociale contacten, bank en muziek bijvoorbeeld.

Donkey Mobile vindt dat de kerk daar ook aanwezig moet zijn. Maar dat is moeilijk! Want onze verwachtingen worden bepaald door de apps die we dagelijks gebruiken. Zonder dat we het door hebben zet de soepele werking van WhatsApp, Spotify en Instagram een hoge standaard neer. Donkey Mobile maakt die standaard haalbaar en betaalbaar voor kerken. Omdat voor de kerk alleen het beste goed genoeg is. Meer weten?

Logo bestuursgemak

Bestuursgemak

Bestuursgemak biedt een platform voor het veilig en makkelijk digitaal samenwerken. Het platform ondersteunt kerken, verenigingen en stichtingen bij het vergaderen, archiveren, samenwerken en e-mailen. Het is een AVG-proof oplossing. Bestuursgemak biedt de implementatie, helpdesk en support.  Meer weten?