Wij zijn uw kerkelijk bureau op afstand
Werken bij

Kerk&cetera groeit! Draag jij daar aan bij?

We komen graag in gesprek met nieuwe collega’s die bij willen dragen aan optimale ondersteuning voor kerkelijke gemeenten én aan de verdere groei en ontwikkeling van onze dienstverlening en het bedrijf.

Kerk&cetera groeit en daar komt plek beschikbaar voor nieuwe (parttime) collega’s. Wij komen in gesprek met secretarissen, penningmeesters, facilitair specialisten, communicatiespecialisten, secretaresse, boekhouders, gebouwbeheerders en accountmanagers. 

Heb jij ervaring als secretaris, administratief medewerker of penningmeester? Of ben je goed in contentbeheer? En ben jij dienstverlenend en heb je een warm hart voor het kerkelijke werk? Bel, app of mail dan direct! 

Meer informatie kan je krijgen bij Wouter Voshol, via wouter@kerketcetera.nl of (06) 1078 0624.

We komen graag in gesprek over de volgende functies

Secretaris

Ben jij een proactieve ondersteuner van de kerkenraad? Ben je vaardig met het voorbereiden van vergaderingen? Het maken van planningen? Of het schrijven van notulen? We komen graag met je in contact.  

Penningmeester

Ben jij een ervaren penningmeester? Kan jij sturing geven aan het jaarrekeningproces of bij het opstellen van de begroting. Kent de kerkelijke boekhouding geen geheimen voor je? Neem dan contact met ons op!

Facilitair- en verhuurspecialist

Weet jij wat er moet gebeuren om een pand goed te verhuren? Ben je vaardig met reserveringssystemen en wil je meebouwen aan een nieuw concept van gebruik van gebouwen? Bel ons dan! We zijn naar jou op zoek.